Hieronder vind je het lesaanbod namens Drive Tennis voor 2019. Drive Tennis biedt zowel competitietraining speciaal voor teams aan, als thematraining die meer techniek specifiek zijn. Beide voor 5 lessen. Daarna kan indien wenselijk het standaard pakket gevolgd worden waarbij we het gehele jaar les geven. Voorwaarden staan vermeld in het lesreglement die je onderaan vindt. Wil je meer informatie over tennislessen? Neem dan contact op met Sven Boers via sven@drivesport.nl of bel 06-53585327.

Maak kennis met tennis 2019
Om kennis te maken met de tennissport organiseert Tennisschool Drive voor alle 18+ niet-leden ‘Maak kennis met tennis’! Een mooie manier om te kijken of deze gezellige en uitdagende sport bij jou past! Een leuke aanbieding van 5 lessen voor slechts €30,-  waarbij je ook nog eens een kortingsbon krijgt voor de aanschaf van een tennisracket; tot die tijd kun je gratis een racket lenen van de tennisclub. Klik hier voor de aanbieding.

Competitietraining 2019
Deze aanbieding is een doelgerichte training, speciaal aangeboden voor competitieteams. In een vijftal lessen een beter presterend team worden. Tijdens deze training wordt vooral aandacht besteed aan de tactische en mentale aspecten van het spel. Klik hier voor de aanbieding.

Thematraining 2019
De ideale aanbieding om als speler in groepsvorm (beter) te leren tennissen. Er kan een keuze worden gemaakt uit de thema’s Forehand of backhand, Volleren, Serveren 1e & 2e, Tactiek voor enkelspel of dubbelspel en Topspin of slice. Klik hier voor de aanbieding.

Klik hier voor het lesreglement voor senioren voor seizoen 2019.