Op zaterdag 29 juni a.s. vinden er op en rond de tennisbanen van tennisvereniging Slagharen diverse jubileum activiteitenplaats. Op deze dag wil de vereniging stil staan bij het 50 jarig jubileum van de Slagharense vereniging.

De activiteiten deze dag zijn gevarieerd, aan het begin van de middag vind er een HIT training plaats. Ook zal er deze dag een receptie plaatsvinden waarbij er ook gekeken kan worden naar een demonstratiewedstrijd van o.a. Tennisleraar Sven Boers van Drive Tennis. In de avond is er een grootse feestavond voor alle leden en aanhang.

HIT Training
Via deze weg willen wij graag iedereen uitnodigen, jong en oud om deel te nemen aan de HIT training op de tennisbanen van TV Slagharen. HIT staat voor Hoge Intensiteit Training en is dus speciaal voor alle sporters die wel van een uitdaging houden. Van 12.30 uur tot 13.30 uur zetten de trainers van Drive een uitdagend parcours uit die speciaal is ontwikkeld om alle specifieke kenmerken van tennis te trainen. Denk hierbij aan reactiesnelheid, start snelheid en het snel kunnen draaien en keren. Ook niet-tennissers en leden van ander verenigingen zijn van harte welkom om deze uitdaging aan te gaan! Aanmelden is niet nodig, we hebben voldoende capaciteit om iedereen flink in het zweet te werken. We hopen jullie allemaal te zien tijdens het jubileum op zaterdag 29 juni om samen met ons deze uitdaging aan te gaan!

Receptie
Van 15.00 uur tot 16.30 uur vind er een receptie plaats waarbij met genodigden van o.a. omliggende verenigingen en sponsoren wordt stilgestaan bij het 50 jarig jubileum. Tijdens deze receptie zal na een kort woordje o.a. trainer Sven Boers een demonstratie wedstrijd laten zien. Opgave voor de receptie kan door te mailen naar info@tvslagharen.nl.

Feestavond
In de avond vind er vanaf 19.00 tot 01.00 uur een grootse feestavond plaats. Een avond met Tapasbuffet en heerlijke drankjes. De avond is voor alle leden van de vereniging, jong en oud. Ook aanhang is hierbij van harte uitgenodigd. Er is een dj aanwezig om de avond van muziek te voorzien. Voor meer informatie en aanmelden kan er gemaild worden met info@tvslagharen.nl.

Meer activiteiten
Naast bovenstaande activiteiten vinden de komende maanden meerdere activiteiten plaats. Op woensdag 10 juli is er een Pannenkoeken Toss voor de jeugd en een Bitterballen Toss voor de senioren. Op 6 september start het vernieuwde Prins Sport TV Slagharen Open 2019. Finales vinden plaats op zaterdag 14 september a.s.. Deelnemers kunnen zich reeds opgeven.