In samenwerking met de gemeente Hardenberg en Ommen verzorgt Drive Sport in combinatie met de tennisclubs Dedemsvaart, Ommen, Slagharen en Balkbrug het jaarlijkse schooltennis. Alle bassischolen in deze plaatsen en nabij gelegen dorpen zijn aangeschreven voor het volgen van twee tennislessen tijdens de gymles op school. Tijdens deze sportlessen voor de groepen 2, 3 en 4 maken de kinderen op een leuke manier kennis met de tennissport. Een vijftal tennistrainers zijn met veel enthousiasme bezig om de ruim 20 scholen met een totaal aantal kinderen van tussen de 1500 en 1800 totaal een leuke ochtend en middag te bezorgen. Hier blijkt dat er een heleboel verborgen talenten rondlopen in deze plaatsen.

De KNLTB heeft jaren geleden besloten om zich volledig te richten op deze doelgroepen in de vorm van Tenniskids. Al het materiaal inclusief de tennisballen, rackets en lesstof zijn volledig aangepast op de leeftijd van de kinderen. Zo wordt er optimaal rekening gehouden met de ontwikkeling van het kind. In 4 fases doorlopen de toekomstige tennissers deze lespakketten beginnend in Tenniskids blauw, rood, oranje en groen.

Op alle tennisverenigingen die gevestigd zijn in deze plaatsen wordt een extra activiteit georganiseerd op de tennisbaan voor de basisschooljeugd. Voor iedereen die geïnteresseerd is in het volgen van deze gratis kennismakingslessen op de tennisbaan verwijzen we u graag naar de volgende tijden:

Dedemsvaartse Tennisclub : Woensdag 4 en 11 April vanaf 15:00 uur
Tennisclub Ommen : Vrijdag 6 en 13 April vanaf 15:00 uur
Tennisvereniging Slagharen : Woensdag 18 en 25 April vanaf 15:00 uur
Tennisclub de Reest Balkbrug: Vrijdag 20 en 27 April vanaf 15:00 uur

Opgeven kan via hardenbergkids.nl of ommenkids.nl of mailen/appen naar onderstaande gegevens

sven@drivesport.nl
0653585327