JEUGD

All-in lidmaatschap

Voor de jeugd is het mogelijk om gebruik te maken van een all-in pakket bij de vereniging, dit is een drie in één lidmaatschap, wat zit hierin?

- 20 Tennistrainingen o.l.v. tennisleraar;

- Jaarlidmaatschap

- Deelname aan KNLTB competitie

Jeugd toss avond

Elke woensdagavond wordt er ‘getost’. Je bent als jeugdlid vrij om hieraan deel te nemen. De jeugd tennist van 18:15 uur tot 19:00 uur. Onder begeleiding van Ricardo Arkes of Bart van Dijk worden er tennisspelletjes en wedstrijdjes gespeeld. Beginners en gevorderden spelen met en tegen elkaar in vriendschappelijke partijen. Lijkt het je leuk om ook te gaan tennissen? Doe dan eens mee tijdens de toss!

Competitie & Toernooien

Voor de jeugd is er de mogelijkheid om mee te doen in teamverband aan verschillende competitievormen. Daarnaast kun je ook mee doen aan verschillende jeugdtoernooien. Activiteiten Naast bovenstaande activiteiten zijn oudere jeugdleden ook welkom om mee te doen met de senioren toss-avond.

 

Tennisinstuif

Elke eerste vrijdagmiddag van de maand is er een tennisinstuif voor alle jeugd, eveneens voor geïnteresseerde jeugd. Tijd: 15.30-17.00 uur

Activiteiten

Naast bovenstaande activiteiten mogen jeugdleden ook deelnemen aan overige activiteiten welke voor zowel jeugd als senioren toegangelijk zijn. Denk hierbij aan bijv. Dauwtennis, Oliebollen event, clubkampioenschappen, etc..