JEUGD

All-in lidmaatschap

Voor de jeugd is het mogelijk om gebruik te maken van een all-in pakket bij de vereniging, dit is een drie in één lidmaatschap, wat zit hierin?

- 20 Tennistrainingen o.l.v. tennisleraar;

- Jaarlidmaatschap

- Deelname aan KNLTB-competitie

Wel kennismaken met tennis maar geen lessen? Dat is mogelijk! Kijk bij de tarieven en vink binnen het aanmeldformulier aan "regulier lidmaatschap". 

Jeugd toss avond

Elke woensdagavond wordt er ‘getosst’. Je bent als jeugdlid vrij om hieraan deel te nemen. De jeugd tennist van 18:15 uur tot 19:00 uur. Onder begeleiding van verschillende vrijwilligers worden er tennisspelletjes en wedstrijdjes gespeeld. Beginners en gevorderden spelen met en tegen elkaar in vriendschappelijke partijen. Lijkt het je leuk om ook te gaan tennissen? Doe dan eens mee tijdens de toss!

Competitie & Toernooien

Voor de jeugd is er de mogelijkheid om mee te doen in teamverband aan verschillende competitievormen. Daarnaast kun je ook meedoen aan verschillende jeugdtoernooien. Activiteiten Naast bovenstaande activiteiten zijn oudere jeugdleden ook welkom om mee te doen met de senioren toss-avond.

Activiteiten

Voor de jeugdleden worden verschillende activiteiten georganiseerd, hier kan iedereen aan deelnemen. Denk hierbij aan speurtochten, pannenkoeken toss, gezellige avonden en ook aan activiteiten welke voor zowel jeugd als senioren toegankelijk zijn. Denk hierbij aan bijv. Dauwtennis, Oliebollen event, clubkampioenschappen, etc...

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Niet voor ieder kind is lid worden van een vereniging en tennislessen volgen vanzelfsprekend. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch kunnen tennissen. Zij betalen voor deze kinderen de contributie en/of het lesgeld en de benodigde tennismaterialen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43951898

Clubhuis ‘Break’

Turflaan 1
7776 BJ Slagharen

KVK-nummer

40060623