PARTNERS VAN TV SLAGHAREN

SPONSOREN

Tennisvereniging Slagharen kan net als iedere andere vereniging niet zonder inkomsten vanuit sponsoring. We zijn alle sponsoren intens dankbaar voor hun ondersteuning in welke vorm dan ook. Sponsoring kan plaats vinden op verschillende manieren. In 2022 is het sponsorpakket gewijzigd, de sponsorcommissie onder leiding van Henk Wellen is actief om nieuwe sponsoren te werven. Wilt u ook de vereniging ondersteunen of meer informatie? Mail: [email protected] 

 

CLUB VAN 50

Voor € 25,00 euro per jaar kun je lid worden van de Club van 50, deze club is op initiatief vanuit de leden opgericht in het 50-jarig jubileumjaar. Donateurs van deze club mogen meedenken in de bestemming van het binnengehaalde geldbedrag. Ook komt hun naam op de club van 50 bord in het clubhuis te staan. Betaling gaat door middel van een betaalverzoek via de mail of app. Wordt ook lid van de club van 50, laat het één van de bestuursleden weten. Je wordt dan snel toegevoegd.

 

KNLTB & PARTNER TENNISVERENIGINGEN

Tennisvereniging Slagharen is aangesloten bij de tennisbond (KNLTB), door aansluiting kunnen de tennisleden deelnemen aan landelijke en regionale tennisactiviteiten en kunnen we als vereniging gebruik maken van de kennis en ervaringen vanuit de KNLTB, hierbij worden we ondersteund door professionals vanuit de bond.

Tennisvereniging Slagharen werkt ook samen met omliggende verenigingen, dit door middel van gezamenlijke activiteiten zoals de jaarlijkse Vechtdalcup en uitwisselingen. Ook vinden in samenwerking met KNLTB gezamenlijke bijeenkomsten plaats met omliggende verenigingen om kennis en ervaringen te delen.

 

NIET TENNISGERELATEERDE VERENIGINGEN

Samenwerking met andere verenigingen is ook mogelijk, heb je als naaste vereniging ideeën om kennis en krachten te bundelen? We staan open om mee te denken en mee te werken. Leg contact met één van de bestuursleden om hier samen verder over te spreken. Voorbeelden gedurende de Corona tijd zijn samenwerkingen met o.a. de judovereniging, basisscholen en de voetbalvereniging.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43951898

Clubhuis ‘Break’

Turflaan 1
7776 BJ Slagharen

KVK-nummer

40060623