SENIOREN

SENIOREN

Alle leden ontvangen na lidmaatschap een sleutel van de tennisbanen en het clubhuis, je kunt op ieder gewenst moment van de dag gebruik maken van de tennisbanen (tussen 7.00 en 23.00 uur).

Senioren kunnen net als de jeugd gebruik maken van het lesaanbod binnen de vereniging. Meer informatie is te vinden bij het onderdeel tennislessen.

Toss-avonden

Elke woensdagavond is er voor de senioren van tennisvereniging Slagharen een toss-avond vanaf 19.00 uur. Via de whatsapp groep worden leden door elkander eraan herinnerd dat er een toss-avond is en gevraagd wie er komt. 

Thematoss

Naast standaard toss-avonden vinden er ook gethematiseerde toss-avonden plaats waaronder een Carnaval en bitterballen toss-avond.

Competitie & Toernooien

Senioren kunnen meedoen aan (gezelligheids) toernooien en competities. In de regio vinden bij omliggende verenigingen in o.a. Hardenberg, Dedemsvaart, Gramsbergen, Hollandscheveld, Hoogeveen, Zuidwolde en Coevorden open KNLTB toernooien plaats waar je aan mee kunt doen. Natuurlijk ben je zelf vrij om hieraan deel te nemen of aan andere KNLTB toernooien in Nederland.

Overige activiteiten

Andere verenigingsactiviteiten worden ook vroegtijdig aangegeven, iedereen is vrij om hieraan deel te nemen. Bij sommige activiteiten wordt een eigen bijdrage gevraagd zoals bijv. bij een feestavond.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43951898

Clubhuis ‘Break’

Turflaan 1
7776 BJ Slagharen

KVK-nummer

40060623