TENNISLESSEN TV SLAGHAREN

LESSEN

Hieronder vind je het lesaanbod namens tennisschool Drivesport. Drivesport biedt zowel jeugdtraining, competitietraining speciaal voor teams aan, als thematraining die meer techniek specifiek zijn.

Daarna kan indien wenselijk het standaardpakket gevolgd worden waarbij we het gehele jaar lesgeven. Voorwaarden staan vermeld in het lesreglement die je onderaan vindt. Wil je meer informatie over tennislessen? Neem dan contact op met Sven Boers via [email protected] of bel 06-53585327.

De tennislessen in Slagharen vinden plaats op de maandagen, wil je als groep op een andere dag lessen volgen, dan is dit te bespreken met de tennisschool.  Samen wordt er graag gezocht naar een oplossing.

 

Jeugdtraining

Jeugdleden kunnen trainingen volgen in groepen, als tennisvereniging wordt voor de jeugd het volgen van lessen aangemoedigd. De vereniging subsidieert een deel van het lesgeld. Er wordt daarbij een all-in pakket aangeboden voor lessen en jeugdlidmaatschap inéén voor € 50,00 per kwartaal. Per jaar ontvangen de jeugdleden 20 trainingen. Facturering van de jeugdtrainingen vindt namelijk bij jeugdleden vanuit de vereniging plaats. Een uitzondering hierop is de evt. extra trainingen die aangeboden worden. De tennisschool zal dan extra facturen toezenden naar de ouders/verzorgers. Natuurlijk wordt u hiervan wel op de hoogte gebracht.  

Maak kennis met tennis

Om kennis te maken met de tennissport organiseert Tennisschool Drivesport voor alle 18+ beginnende leden ‘Maak kennis met tennis’! Een mooie manier om te kijken of deze gezellige en uitdagende sport bij jou past! Een leuke aanbieding van drie lessen voor slechts €30,-. Lessen vinden plaats in kleine groepjes van maximaal vier personen. 

Competitietraining

Deze aanbieding is een doelgerichte training, speciaal aangeboden voor competitieteams. In een vijftal lessen een beter presterend team worden. Tijdens deze training wordt vooral aandacht besteed aan de tactische en mentale aspecten van het spel.

Thematraining

De ideale aanbieding om als speler in groepsvorm (beter) te leren tennissen. Er kan een keuze worden gemaakt uit de thema’s Forehand of backhand, Volleren, Serveren 1e & 2e, Tactiek voor enkelspel of dubbelspel en Topspin of slice. Bespreek de mogelijkheden en wensen met de trainer.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43951898

Clubhuis ‘Break’

Turflaan 1
7776 BJ Slagharen

KVK-nummer

40060623