AVONDKLOK & TENNIS & ACTIVITEITEN

21 januari 2021

Laten we beginnen met nog steeds een positief bericht:

Tennissen mag nog steeds!

We zijn als vereniging blij dat we de banen nog open kunnen en mogen houden. Weliswaar tot op heden alleen nog door middel van enkelspel. We hopen dat er in februari veranderingen gaan komen in positieve zin. Het verzoek is je wel aan de verschillende maatregelen te houden zowel op als om de tennisbanen.

Jeugd Activiteiten

De jeugdactiviteiten lopen gewoon door. Dit betreffen de wekelijkse jeugdtossavonden, evenals de maandelijkse Jeugd Tennisinstuif. Op vrijdag 5 februari is er weer een jeugd tennisinstuif van 15.30 tot 16.30 uur. Attentie voor de ouders/verzorgers, u mag de kinderen alleen brengen en halen i.v.m. overheidsmaatregelen. Helaas mogen ouders/verzorgers niet bij de activiteiten blijven kijken. Nieuwsgierig naar meer informatie over onze vereniging? Mail: [email protected] of bel met Bart van Dijk; zie ander nieuwsbericht.

Avondklok & Tennis

Gedurende de avondklok, welke zaterdag 23 januari ingaat en zoals het in eerste instantie lijkt te eindigen op 9 februari mag er getennist worden tot uiterlijk 20.45 uur. We zullen het boekingsprogramma aanpassen waarbij je na 20.45 uur geen banen meer kunt reserveren. Je dient de banen uiterlijk om 20.45 uur te verlaten en zorg te dragen dat je om 21.00 uur thuis bent. Wanneer jij je niet houdt aan de maatregelen ben je zelf verantwoordelijk voor de evt. consequenties. We verzoeken je om de site van de rijksoverheid in de gaten te houden voor aanvullende informatie rondom de avondklok; www.rijksoverheid.nl.

Overige activiteiten

Zodra de versoepelingen komen zullen we gestagneerd activiteiten mogen opstarten. Daarbij valt te denken aan het opstarten van de senioren toss avonden, thema-toss avonden, opening clubhuis, competities, etc.. We hopen eind maart de clubkampioenschappen te kunnen organiseren, opnieuw gesponsord door “DeHult Glasbewassing” uit Hardenberg. Het “Prins Sport TV Slagharen Open” staat zoals te zien is op de kalender ook reeds vast. Ook hopen we het Dauwtennis op Hemelvaartsdag dit jaar wel te kunnen organiseren i.s.m. “Schilderservice Vechtdal”. Noteer de verschillende data alvast in je agenda!

Bestuur

Het bestuur is nog steeds op zoek  naar versterking, Diny Wenker zal zoals reeds aangekondigd vertrekken. Hierdoor zijn we op zoek naar een nieuwe secretaris of secretaresse. Je beheert als secretaris het “postadres” en notuleert tijdens de bestuursvergaderingen. Wil je wel in het bestuur maar liever met een ander takenpakket? Geef dit ook gerust aan. Meer informatie kun je krijgen bij Bastiaan Arkes. Mail: [email protected] of whatsapp of bel: 0652070614. We hopen op jouw steun en hulp!

210112_Avondklok_PDF.pdf

Nieuwscategorieën CORONA


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen