CORONA, EXTRA INKOMSTEN EN ACTIVITEITEN

17 november 2020


🥳Goed nieuws! Dubbelen mag weer vanaf aanstaande donderdag 19 november! Helaas blijft het clubhuis nog wel gesloten. Blijf rekening houden met de verschillende maatregelen, bij ziekte blijf je thuis en laat je je testen!

Extra acties

Zoals bekend zijn we druk bezig om extra inkomsten te genereren nu we dit jaar een deel van de kantine inkomsten moeten missen. We proberen inkomsten te genereren vanuit de Salland zorgverzekering clubactie (meer informatie volgt nog), onze "eigen club van 50" en door middel van de actie "rondje voor je club"... Een actie die vanuit de leden is aangedragen, dank daarvoor. Wil meedoen met de actie & wil je wel een rondje geven? Dat kan door middel van de volgende link:

Rondje voor onze tennisclub  

 

Activiteiten en baanverhuur

Komende weken gaan de jeugdactiviteiten gewoon door, er zal zelfs aanstaande vrijdag een extra jeugd tennis instuif plaatsvinden. Naast deze activiteit zal ook het schooltennis met de Regenboog 🌈 door gaan komende twee vrijdagen.

Op de donderdagavonden waren de afgelopen weken na 20 uur de banen gereserveerd voor het eerste team van voetbalvereniging EMMS, vanaf aanstaande donderdagavond eindigt de baanverhuur.

Nieuwscategorieën CORONA ACTIVITEITEN BESTUUR


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43951898

Clubhuis ‘Break’

Turflaan 1
7776 BJ Slagharen

KVK-nummer

40060623