CORONA UPDATE: CLUBHUIS GESLOTEN, ACTIVITEITEN VINDEN DOORGANG.

29 september 2020

Nieuwe regels per 29 september 2020

De tweede Corona golf is inmiddels helaas een feit. Het is jullie allemaal vast niet ontgaan. Gisteravond is bekend geworden dat de kantines de komende drie weken gesloten dienen te zijn. Dit is een teleurstellend bericht, zeker nu de competities volop gaande zijn en we hierdoor ook geen inkomsten zullen genereren. We moeten ons er bij neerleggen in de hoop de tweede golf in te kunnen dammen om een bredere lockdown te voorkomen. Een aanvulling op het gesloten clubhuis: Je mag wel gebruik maken van de kleedkamers en toiletten. 

Blijdschap

Ondanks het gesloten clubhuis zijn we verheugd dat de activiteiten allemaal nog mogen doorgaan.

Dit houdt in dat de wekelijkse tennislessen, tossavonden, competities en de jeugd tennis instuif van onder andere a.s. vrijdagmiddag kan doorgaan.

We zijn tevens verheugd dat we ons Prins Sport TV Slagharen Open tennistoernooi nog hebben kunnen organiseren afgelopen maand. Maar liefst 109 deelnemers deden mee op onze tennisbanen in Slagharen!

Toeschouwers 

T.a.v. komende activiteiten is het de bedoeling dat bezoek niet komt kijken, dat je eigen eten en drinken meeneemt en na de activiteiten weer huiswaarts gaat. Met de competitie is dit aan de orde na de laatste wedstrijd.

Competitie 

N.a.v. vraag hoe om te gaan met competitie wedstrijden die door Corona niet doorgaan: Wanneer de competitie wedstrijden door Corona niet gespeeld worden, dien je "niet gespeeld" op het wedstrijd formulier te vermelden.

Vragen op Corona gebied en tennis? Check de volgende link van de tennisbond:

Knltb -corona-toolbox

➖ Afhangen d.m.v. site of app blijft verplicht!➖

Rabo ClubSupport - Stem op ons!

Stem op onze verenging tijdens de clubsupport weken! Vanaf 5 oktober is dit mogelijk voor de Rabobank klanten, dit kan in je eigen online bankieren omgeving. De inkomsten willen we gebruiken bij de verdere aankleding van het terras. Zoals je hebt kunnen zien hebben we al reeds houten terrasmeubilair mogen aanschaffen en terras heaters. Graag willen we dit uitbreiden.

Wat is Rabobank club support?

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen? 

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Nieuwscategorieën CORONA ACTIVITEITEN


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43951898

Clubhuis ‘Break’

Turflaan 1
7776 BJ Slagharen

KVK-nummer

40060623