JEUGD ACTIVITEITEN & JEUGD AANBIEDING

08 januari 2021


Jeugd Activiteiten weer volop gestart

Joehoe, we zijn verheugd, vandaag gaat de eerste Jeugd Tennisinstuif weer van start. Vanmiddag om 15.30 uur zijn de kinderen uit Slagharen weer welkom. Het weer ziet er goed uit en we hopen dat de kinderen veel plezier gaan beleven. Wil je meer kennis opdoen met tennis? Dan hebben we voor de jeugd de onderstaande aanbieding.


Tennis aanbieding
Lijkt tennissen jou leuk? Tennis is er voor alle leeftijden! Speciaal voor de schooljeugd hebben we in deze bijzondere tijd een jeugd aanbieding.
- 20 Tennislessen per jaar van een gediplomeerde leraar;
- Vrij tennissen met andere leden;
- Toernooitjes en wedstrijden;
- Lidmaatschap t/m eind 2021;
- Vrijblijvend meedoen aan verenigingsactiviteiten zoals wekelijkse jeugdtossavonden en de maandelijkse tennisinstuif.

Dit alles samen voor €175,00  voor een jaar i.p.v. €200,00.
Dit is € 43,75 per kwartaal!

Tennislessen
De tennislessen voor de jeugd en senioren worden in Slagharen verzorgd door tennisschool Drive Sport, Svenja de Greef uit Dedemsvaart is daarbij vanaf dit voorjaar onze nieuwe vaste tennislerares. Sven Boers is daarbij voor onze vereniging het aanspreekpunt voor vragen.


Jeugd Toss-avonden & Tennisinstuif
Wil je meer informatie of eens mee tennissen? Kom dan naar één van de wekelijkse jeugdtossavonden; elke woensdagavond van 18.15 tot 19.00 uur, je kunt daarbij onder begeleiding van vrijwilligers tennissen. Je kunt ook komen naar de maandelijkse tennisinstuif op de elke eerste vrijdagmiddag van de maand van 15.30 tot 17.00 uur onder leiding van Bart van Dijk en Bastiaan Arkes.


Tennislessen
De tennislessen zijn inmiddels gestopt en starten in maart weer. Wil je informatie over de tennislessen? Of wellicht extra lessen volgen gedurende de komende maanden? Dan kun je contact leggen met Sven Boers van Drive Sport. Dit kan via de mail of telefonisch, zijn mailadres is [email protected] of bel hem op 06 53585327.
Op vrijdag 4 december is er weer een gezellige Tennisinstuif waar je als (niet) tennis lid ook aan mee mag doen, dit is van 15.30 tot 17.00 uur. Deze Tennisinstuif staat onder leiding van Bart van Dijk en Bastiaan Arkes. Kom en maak kennis met tennis.


Wil je meer informatie over de tennisvereniging Slagharen kijk dan op www.tvslagharen.nl , bezoek onze facebookpagina of bel met Bart van Dijk, zijn telefoonnummer is 06 42152212.
Mailen mag ook: [email protected]

Een sportief 2021 gewenst en tot ziens op de tennisbanen!

 

Nieuwscategorieën ACTIVITEITEN


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43951898

Clubhuis ‘Break’

Turflaan 1
7776 BJ Slagharen

KVK-nummer

40060623