JEUGD CLUBKAMPIOENSCHAPPEN SUCCESVOL VERLOPEN

03 oktober 2021

🥳Zaterdag 2 oktober 2021 vonden de DeHult Glasbewassing clubkampioenschappen voor de jeugd plaats.
Onder leiding van Eric Grendelman speelden alle jeugdleden hun eerste clubkampioenschappen. Vrijwilligers Djula en Jochem verzorgden de puntentelling en aan de kant werd de jeugd aangemoedigd door enthousiast publiek.
De jeugdleden hebben allen goed hun best gedaan. Het was dan ook een spannende ochtend.
De 1e prijs voor categorie rood is voor Rik Zwiers en de 1e prijs categorie oranje voor Liz Potgieter. Beide jeugdleden wonnen een prachtige beker. De jeugdleden die op de daaropvolgende plaatsen eindigden ontvingen een welverdiende medaille.
Tijdens het tennissen door werden er nog diverse spellen gespeeld. Tijdens een quiz moesten de jeugdleden op een creatieve manier letters uitbeelden en bij het ballen spel vielen er kleine prijsjes te winnen.
Het was een zeer geslaagde ochtend wat zeker naar meer smaakte, op naar het volgende toernooi!

#jeugdactiviteiten #tennisinslagharen #jeugdtennis #dehult #clubkampioenschappen