LINTJE VOOR DINY // GEFELICITEERD

26 april 2023


Een lintje voor Diny! Op woensdag 26 april vond de traditionele lintjesregen plaats in Nederland, ook in de Voorveghter in Hardenberg was het feest. Daar werden meerdere mensen uit de Hardenbergse samenleving onderscheiden, waaronder Diny Wenker.

"Mevrouw Wenker was jarenlang voorzitter van Plaatselijk Belang Slagharen. Ook was zij bijna 10 jaar secretaris van de Tennisvereniging Slagharen en omstreken. Mevrouw is ook al ruim 5 jaar vrijwillig coördinator van de Buurtkamer in Slagharen. Hier kunnen ouderen in een gemoedelijke sfeer met elkaar in contact komen. Mevrouw Wenker is ook lid van de Participatieraad Hardenberg. Deze raad geeft gevraagd en ongevraagd advies over alle onderwerpen in het sociaal domein, die belangrijk zijn voor de samenleving.
Zij is ook al meer dan 25 jaar vrijwillig actief voor de Rooms Katholieke kerk in Slagharen. Voor haar inzet voor de samenleving wordt mevrouw Wenker benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau."

Als tennisvereniging zijn we trots op Diny, namens het bestuur waren Henk en Lydia aanwezig om de felicitaties namens de vereniging over te brengen. Voor de jeugd was Diny de afgelopen jaren samen met o.a. Hannie, Gerrie en Gerda bekend als jeugd toss begeleider.

#Dinygefeliciteerd #Koninklijkeonderscheiding #lintjesregen

Nieuwscategorieën BESTUUR


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43951898

Clubhuis ‘Break’

Turflaan 1
7776 BJ Slagharen

KVK-nummer

40060623