NIEUWS // ONTWIKKELINGEN TV SLAGHAREN

27 maart 2024


Beste leden,

Door middel van dit bericht willen we u of jou informeren t.a.v. verschillende ontwikkelingen binnen onze tennisvereniging.

Ledenvergadering

Op woensdag 10 april hopen we velen van jullie te mogen begroeten tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. De vergadering is op de woensdagavond. Je hebt de mogelijkheid om eerst een uurtje te tossen en aansluitend om 20.00 uur de vergadering bij te wonen. De agenda van de vergadering kun je vinden in de bijlage van deze mail.

 

Contributie inning berichting namens de penningmeester

Geacht clublid,

Ik was afgelopen weekend verrast over de tekst binnen mail van clubcollect i.v.m. de inning contributie. We hebben de inning zodanig ingesteld dat deze per kwartaal geïnd wordt. Dus als je geen actie onderneemt wordt die volgende week automatisch geincasserd. Als je wilt dat de inning 1x per jaar moet plaats vinden kun je dit in de betreffende mail van zaterdag aangeven. Dit doe je door de link te openen naar de "betaalpagina" en hierin je keuze te wijzigen t.a.v. momenten dat de incasso plaats dient te vinden. Hopelijk is het zo duidelijk. Mocht één en ander niet goed gaan, dan kunnen jullie mij bereiken. Bij voorkeur via de mail: [email protected].

Groeten Herman Weekamp

 

Tennislessen

Op dit moment is het nog niet geheel helder hoe de tennislessen dit jaar vormgegeven worden. In de regio is er een tekort aan tennistrainers, hierom wordt er gekeken naar andere oplossingen. Vanuit Sven Boers (Drive tennisschool) zijn enkele tennisleden benaderd om "geschoold" te worden om leden binnen de vereniging tennislessen te kunnen verzorgen. Zodra hier meer bekend over is zullen we als vereniging hier meer informatie over delen. Mocht je in de tussentijd vragen hebben over tennislessen of behoefte hebben in tennislessen. Geef dit dan door bij Bastiaan Arkes en/of Ellen Hudepohl.

Gezondheidsweek

In de week van 7 t/m 12 april is er in Slagharen weer een gezondheidsweek, georganiseerd vanuit de werkgroep Gewoon Gezond Slagharen. De tennisvereniging doet hier ook aan mee. Op de vrijdagochtend zullen op de tennisbanen kinderen van groep 3 en 4 kennismaken met tennis in Slagharen. Op de vrijdagavond is er een extra tennisinstuif voor de kinderen waarbij alle vriendjes en vriendinnetjes ook welkom zijn. Dit is van 18.00 tot 19.30 uur. Vanaf 19.30 mogen alle senioren ook komen om kennis te maken met de tennissport in Slagharen. Dit willen we doen in de vorm van een extra toss. Heb je mensen in je omgeving die je enthousiast wilt maken voor de tennissport. Neem hen mee naar de tennisbanen.

 

Heb je vragen of opmerkingen n.a.v. deze mail? Leg contact met één van de bestuursleden.

Uitnodiging ledenvergadering 10 april 2024.pdf

Nieuwscategorieën BESTUUR

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43951898

Clubhuis ‘Break’

Turflaan 1
7776 BJ Slagharen

KVK-nummer

40060623