NIEUWS VAN DE TENNISVERENIGING

22 juni 2021


DEHULT GLASBEWASSING CLUBKAMPIOENSCHAPPEN STAAN VOOR DE DEUR! GEEF JE OP!

Je kunt je nog tot en met vrijdag opgeven voor de clubkampioenschappen van 2021. Na een jaar waarbij we geen clubkampioenschappen hebben kunnen houden is er nu de mogelijkheid om weer een gezellig clubkampioenschap te houden. Op basis van de deelname zal er een verdeling gemaakt worden tussen ervaren spelers en beginnende spelers. Natuurlijk moeten er dan wel voldoende spelers aangemeld zijn. Je kunt meedoen in verschillende categorieën:

-        Dames en Heren enkelspel

-        Dames en Heren dubbelspel

-        Gemengd dubbelspel

Je kunt je online aanmelden via de website van toernooi.nl via de volgende link: https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=8F50C063-323C-4987-9F77-9AA42E97EFE2

Per dag kun je aangeven of je verhinderingen hebt. Het is wel wenselijk dat je de finaledag (zondag 4 juli) beschikbaar bent zodat we deze dag vele wedstrijden kunnen organiseren. Zodra de aanmeldingen binnen zijn zal er een schema gemaakt worden met de wedstrijden zodat je kunt zien wanneer je speelt.

De jeugdclubkampioenschappen vinden op een ander moment plaats gedurende dit jaar! De Clubkampioenschappen in Slagharen worden mede mogelijk gemaakt door DeHult Glasbewassing uit Hardenberg.

Lukt het opgeven je niet via de link of wil je meer informatie? Bel of app dan met Mathijs Boertjes op nummer 06 4878 3750.    

-  

DONEER EEN BAL – BALLENACTIE I.S.M. JUMBO VAN DER SCHOUW SLAGHAREN Vorige week zijn we bij TV Slagharen gestart met de Ballenactie, in samenwerking met Jumbo van der Schouw in Slagharen. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?

Ballenactie

De aanschaf van nieuwe ballen voor toernooien, toss-avonden, jeugdactiviteiten en tennislessen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat kantine inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie! Iedereen die TV Slagharen een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij TV Slagharen.

Doneer een bal

Klik op onderstaande link om een bal te doneren: www.ballenactie.nl/tvslagharen

Actie doorsturen

Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Stuur de actie gerust door! Alvast bedankt.  

-  

TV SLAGHAREN PRINS SPORT OPEN  

Het TV Slagharen Prins Sport Open wordt gehouden van 10 t/m 18 september 2021. Je kunt je nu al opgeven: https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/A8151EAA-96CB-47B6-9033-A86F4D65DC01 

Het is een open toernooi waarbij ook leden van andere tennisverenigingen kunnen meedoen. Je kunt je opgeven aan de hand van je eigen speelsterkte. Het Open Toernooi in Slagharen is al jaren een fenomeen, vorig jaar deden er maar liefst 107 deelnemers mee. We hopen ook dit jaar op veel deelnemers met natuurlijk een hoog aantal Slagharense deelnemers! Geef je dus op! Meer informatie: Mathijs Boertjes of Bastiaan Arkes.

-

KORTINGSACTIE BIJ TV SLAGHAREN

Heb je mensen om je heen die willen kennismaken met het tennis in Slagharen? Neem ze een keer mee naar de baan en wijs hun op onze spectaculaire 50% kortingsactie. Zowel voor de jeugd als senioren hebben we deze mooie actie.

-

GROEI TENNISVERENIGING

We zijn blij te kunnen melden dat we als vereniging groeien, we hebben op dit moment 110 leden. Mis je activiteiten of heb je geen tennismaatje? Mail naar [email protected], we denken graag met je mee. Ook kun je elke woensdag deelnemen aan de Toss-avonden waarbij recreatief tennis centraal staat. Jeugd tossavonden: 18.15-19.00, senioren: vanaf 19.00 uur.

-

PADEL

Padel is een opkomende sport in Nederland, het is een combinatie van tennis en squash. Ook bij TV Slagharen zijn we benieuwd naar jouw ideeen en ervaringen over Padel. Heb je dit al eens een keer gedaan? Lijkt het je leuk om eens een keer met een groep leden te gaan padellen bij een buurtvereniging? Laat het Bastiaan weten: [email protected]

Wat is Padel? Hierbij een filmpje van het jeugdjournaal: https://www.youtube.com/watch?v=zlNresexCqo 

Link Padel spelregels van de KNLTB: https://www.youtube.com/watch?v=RQHB2a5QyXU 

-

VRAGEN & OPMERKINGEN

Heb je vragen of opmerkingen n.a.v. deze nieuwsbrief? Mail: [email protected].

Nieuwscategorieën ACTIVITEITEN BESTUUR


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43951898

Clubhuis ‘Break’

Turflaan 1
7776 BJ Slagharen

KVK-nummer

40060623