OPGAVE TENNISLESSEN KAN NOG STEEDS

31 mei 2020


🎾 Al enige tijd geleden zijn de tennislessen bij onze tennisvereniging Slagharen gestart met onze nieuwe tennislerares Svenja de Greef uit Dedemsvaart. In eerste instantie mocht de jeugd hiermee starten. Op dit moment zijn dit twee jeugd groepen. Er is ruimte voor meer jeugd groepen! Vraag naar de mogelijkheden!

Senioren mogen inmiddels ook starten met het volgen van tennislessen. Voorafgaand op het seizoen was er veel interesse, door de Corona ontwikkelingen lijkt de interesse afgezwakt omdat de definitieve aanmeldingen achterlopen. Het kan ook zijn dat dit bij jou erbij in is geschoten. 

Hier kun je meer informatie over het lesaanbod en kosten vinden voor zowel jeugd als senioren.

💪🏻 Wil jij graag als nieuw lid of als langere tijd bestaand lid tennislessen volgen, geef je dan alsnog op bij Sven Boers; mail [email protected] of bel hem 0653585327 of onze Tennisleraar Svenja de Greef op nummer 0638573109 voor meer informatie. 

Heb je je opgegeven maar nog niets gehoord, neem dan telefonisch contact op met Svenja of Sven of mail [email protected] en wij zorgen ervoor dat je benaderd gaat worden. 

Op de foto's enkele voorbeeld aanbiedingen! Vraag naar de meest actuele lesaanbiedingen!

 

Nieuwscategorieën BESTUUR TENNISLESSEN


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43951898

Clubhuis ‘Break’

Turflaan 1
7776 BJ Slagharen

KVK-nummer

40060623