RACKETS TESTEN MET EWALD VAN PRINS SPORT IN SLAGHAREN

22 maart 2021


Een eerste activiteit voor senioren en jeugd staat op het programma. Rackets testen met Ewald van Prins Sport Hardenberg. Ewald is zelf ook een fanatiek tennisser en werkt bij Prins Sport. 

Heb jij interesse in een nieuw tennisracket; Hoofdsponsor Prins Sport heeft een breed assortiment, of wil je meer informatie over rackets? Wat voor racket past bijvoorbeeld bij jouw lengte of wat past het beste bij jouw speltype? Ik zit nog niet zo lang op tennis, welk racket kan ik het beste kopen? Mijn kind moet een racket kopen om te tennissen, wat voor racket kan ik het beste kopen? Waarom is een goede bespanning van belang? Het zijn allemaal vragen die je kunt stellen bij Ewald.

Ewald komt naar TV Slagharen, wanneer? Op zaterdag 27 maart aanstaand van 11.00 tot 13.00 uur? Wil jij advies van Ewald en rackets testen, dat is mooi! Wel moet je je i.v.m. Corona maatregelen aanmelden zodat een spreiding kan plaatsvinden en iedereen voldoende tijd en aandacht kan krijgen. Kom je ook en schitter jij dit voorjaar met een nieuw racket? Mail: [email protected] 

#tennisinslagharen #racketstestenmetwald #prinssport

Nieuwscategorieën ACTIVITEITEN


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43951898

Clubhuis ‘Break’

Turflaan 1
7776 BJ Slagharen

KVK-nummer

40060623