TENNISLES AANBOD 2022-2023 - MET O.A. MAAK KENNIS MET TENNIS...

23 mei 2022


Tennisschool Drive Sport verzorgt sinds 2014 tennislessen op 8 verschillende locaties in de gemeente Hardenberg, Ommen en Dalfsen. Met veel plezier en toewijding verzorgen wij met verschillende collega trainers uit de regio deze lessen. Wij vinden het belangrijk om de juiste technieken en tactieken aan te leren zodat iedere speler tot een late leeftijd pijnvrij kan tennissen en daardoor optimaal kan genieten van deze prachtige tennissport. 
Daarnaast organiseren wij regelmatig workshops en andere activiteiten om de sociale contacten die zo belangrijk zijn bij onze tennisverenigingen te versterken. Trainen doen wij op flexibele basis die in onze ogen volledig aansluiten bij de hedendaagse maatschappij.

Geen vaste contracten en seizoenen, wij tennissen het gehele jaar door in gemixte groepen. Starten en stoppen is het gehele jaar door mogelijk. Bij al onze aangesloten verenigingen hanteren wij dezelfde voorwaarden waardoor gecombineerde lessen en activiteiten makkelijker te realiseren zijn.


Voor al onze aanbiedingen verwijzen wij u graag door naar deze website. 
Neem vrijblijvend contact op met Drive Sport via [email protected] of 06-53585327.
Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Introductie Drive Sport 2022.pdf Aanbod Drive Sport 2022 volledig.pdf Thematraining 2022.pdf Lesreglement Drive Senioren 2022.pdf Ouder-kind training Drive Sport 2022.pdf kennismettennis 2022.pdf

Nieuwscategorieën TENNISLESSEN


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen