TERUGKOPPELING LEDENENQUETE & LEDENVERGADERING // TENNIS IN SLAGHAREN

20 april 2023


Op woensdag 19 april vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats van de tennisvereniging. Tijdens de vergadering werd er terug gekeken en vooruit gekeken. De tennisvereniging is druk bezig met plannen voor vernieuwing waaronder de aanleg van Padelbanen. Hierover vinden al contacten plaats met o.a. Gemeente Hardenberg. Er is afgesproken dat baanreservering niet meer noodzakelijk is vanwege einde Corona maatregelen.

Tijdens de vergadering werd er afscheid genomen van bestuursleden Sharon en Bart. Sharon blijft de ledenadministratie uitvoeren. Het bestuur is inmiddels versterkt met Ellen Hudepohl als voorzitter ter vervanging van Bastiaan en Herman Weekamp als penningmeester. Bastiaan neemt de rol als jeugd aanspreekpunt over, deze was vacant.


Tijdens de vergadering presenteerde Bastiaan de aanwezigen op de uitkomsten van de leden enquête en nam hen mee in de al uitgevoerde acties n.a.v. de enquête. De presentatie kun je vinden hieronder in het pdf bestand. Veel leesplezier, en zie je voor jezelf een rol om één van de acties door te voeren of op te pakken. Neem contact op met één van de bestuursleden en laten we het samen tot een succes maken!

#bestuurswijzigingen #ledenenquete #toekomstvandeclub

Presentatie - terugkoppeling leden enquete 2022-2023.pdf

Nieuwscategorieën BESTUUR


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43951898

Clubhuis ‘Break’

Turflaan 1
7776 BJ Slagharen

KVK-nummer

40060623