UITNODIGING LEDENVERGADERING DINSDAG 28 SEPTEMBER A.S.

21 september 2021


Ledenvergadering
Zoals eerder aangekondigd in de nieuwsbrief, op de social mediapagina en op het bord bij de tennisbaan zal op dinsdag 28 september om 20.00 uur een ledenvergadering plaatsvinden. We willen de aanwezigen o.a. meenemen in de plannen t.b.v. vernieuwing buitenaccommodatie daarnaast het jaar 2020 afsluiten ondanks het feit dat er weinig georganiseerd is in het jaar 2020. In de bijlage kun je de agenda van de vergadering vinden, tevens een jaarverslag van 2020. We hopen ook op jouw komst. Laat je coronatoegangsbewijs wel zien bij binnenkomst. Laat dit geen belemmering zijn.

Clubapp

Nog niet iedereen maakt gebruik van de KNLTB-clubapp, de clubapp heeft vele voordelen. Via de clubapp kun je de banen reserveren, je kunt je inschrijven voor activiteiten, voor vrijwilligerstaken, je kunt je speelsterkte volgen en daarnaast kun je ook het nieuws van onze site lezen. De app is gekoppeld aan de website. Wil je de app installeren en ben je je inloggegevens kwijt? Mail: [email protected].

Jeugdleden opgelet

Je kunt je nog opgeven voor de DeHult Glasbewassing jeugd clubkampioenschappen van zaterdag(ochtend) 2 oktober aanstaande. Opgave kan bij de jeugdcommissie, mail: [email protected]. Of leg rechtstreeks contact met jeugdcommissieleden Danieke, Francis, Eric of Agnita.

Ook jouw ideeën t.a.v. jeugdactiviteiten mag je naar hen mailen. Alle ideeën zijn welkom.

Prins Sport TV Slagharen Open 2021

Het Prins Sport TV Slagharen Open zit er weer op, we bedanken alle sponsoren en vrijwilligers die zich hebben ingezet om het toernooi weer tot een succes te maken. Ook volgend jaar zal Prins Sport het toernooi sponsoren gedurende week 37. Wil je weten wie er allemaal gewonnen heeft en enkele foto's bekijken? Bekijk ons andere nieuwsbericht!

Jaarverslag van de Tennisvereniging Slagharen e.o. Jaar 2020.pdf Uitnodiging ledenvergadering 28 september 2021.pdf

Nieuwscategorieën BESTUUR


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43951898

Clubhuis ‘Break’

Turflaan 1
7776 BJ Slagharen

KVK-nummer

40060623