UPDATE TENNISLESSEN - ONTWIKKELINGEN MEI 2024

22 mei 2024

Hallo allemaal,
 
Voor de mei vakantie hebben we als vereniging een document gedeeld via diverse kanalen waarbij aangekondigd werd dat er een tennisleraar is voor Slagharen. Een begeleidende brief is daarbij verspreid.
Deze nieuwsbrief staat in het teken van deze mail en het vervolg waarbij meer informatie over de tennislessen te vinden is. Loop je vast of heb je vragen, neem dan contact op met Sven Boers van Drive Sport of met Ellen Hudepohl; contactpersoon richting Sven Boers. 
Ben je jeugdlid en heb je een all-in lidmaatschap dan is het ook wenselijk dat een account aangemaakt wordt. Sven zal contact leggen met deze jeugdleden/ouders wanneer ze in het systeem staan.
 
 
Beste verenigingen,
 
Tijdens de Meivakantie hebben wij onze laatste nieuwsbrief gedeeld waarin de leden zijn geïnformeerd over ons volledig vernieuwde aanbod. 
Dank allemaal voor het doorsturen. We zijn erg blij om te melden dat onze Drive Sport app inmiddels volledig opgestart en werkzaam is.
We hebben onze huidige lesgroepen hierover per app al geïnformeerd, inclusief een uitleg voor gebruik en de nieuwe aangepaste lesvoorwaarden.
Graag zien wij dat deze documenten zoals toegevoegd in de bijlage ook met alle overige leden worden gedeeld. Als Drive Sport hebben we de keuze gemaakt om in eerste instantie alleen de algemene lesvoorwaarden en handleiding voor gebruik van de Drive Sport app met onze lesgroepen te delen. 
Zodra de spelers zich via onze app hebben ingeschreven ontvangen ze online de voorwaarden waarin een uitgebreide uitleg gegeven wordt van alle mogelijkheden. Uit ervaring is wel eens gebleken dat zodra we teveel informatie tegelijk delen, niet alles even goed wordt doorgelezen. Uiteraard zijn alle documenten wel vrij beschikbaar om te delen binnen de vereniging via diverse kanalen. 
We hebben in onze online agenda waarin de planning van de tennislessen weergegeven wordt zoveel mogelijk de indeling van kwartaal 1 2024 overgenomen. Tijdens de aankomende periode gaan we deze agenda uitbreiden met extra beschikbare lesopties en overig aanbod voor zowel de jeugd als volwassen leden. Een groot gedeelte van onze lesbestand maakt al gebruik van deze agenda en onze verwachting is dat in de toekomst deze nog vaker gebruikt zal worden. Een uitgebreid aanbod met lessen, activiteiten etc. draagt volgens ons bij aan een gezonde en levendige vereniging waarin alle doelgroepen worden aangesproken. Mochten er activiteiten of evenementen vanuit de vereniging gedeeld kunnen worden, dan kunnen wij deze toevoegen aan de online kalender. Denk bijvoorbeeld aan open toernooien of uitwisselingen. Eventuele wensen m.b.t. zichtbaarheid of andere specifieke voorwaarden kunnen wij altijd aanpassen en rekening mee houden. 
Nieuwe leden krijgen automatisch een vervolgmail met een koppeling naar de tennisclub. Hiermee willen we voorkomen dat in de toekomst nieuwe leden die tennisles volgen zich nog niet hebben ingeschreven bij de tennisvereniging. We zijn de eerste Tennisschool die gebruik gaat maken van dit specifieke aanbod. Ondanks uitgebreide testen is het voor ons ook aankijken hoe dit zich gaat ontwikkelen. We staan open voor nieuwe ideeën, aanpassingen en alle overige vormen van feedback. Op deze manier gaan we ons uiterste best doen om deze ontwikkeling samen met jullie als tennisvereniging inclusief alle leden zo goed mogelijk vorm te geven. 
 
 
Met vriendelijke groet,
Sven Boers
Drive Sport
0653585327
Belangrijke Update Drive Sport TV Slagharen.pdf Lesreglement Drive Sport 2024.pdf Handleiding voor Drive Sport Trainin App.pdf Drive Sport Trainin App.pdf

Nieuwscategorieën TENNISLESSEN BESTUUR


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43951898

Clubhuis ‘Break’

Turflaan 1
7776 BJ Slagharen

KVK-nummer

40060623