VRIJDAGMIDDAG JEUGDACTIVITEIT - WE HEBBEN ER ZIN IN!

25 mei 2021


Hallo Jeugdleden van TV Slagharen,
 
Een berichtje namens de tennisvereniging Slagharen. Zoals je wellicht weet hebben we naast de wekelijkse Jeugd Toss-avonden ook een maandelijkse Jeugd Tennisinstuif, daarnaast lijkt de jeugdcompetitie binnenkort te mogen starten.
 
Naast deze activiteiten gaan we meer activiteiten voor jullie organiseren. Eén van deze activiteiten is aanstaande vrijdagmiddag; 28 mei! We noemen het een verassingsactiviteit! We gaan daarbij andere dingen doen dan tennissen. Waar moet je aan denken? Je kunt denken aan het doen van opdrachten zoals wellicht een quiz, een Rebus en aan andere opdrachten!
We starten om 15.30 uur en zullen omstreeks 18.00 uur eindigen nadat we gegeten hebben op het terras bij onze verenging.
 
Geef je op bij Bart van Dijk (0642152212) of Bastiaan Arkes (0652070614) wanneer je ook komt, voor meer informatie kan er ook met hen contact gelegd worden.
 
Heb je trouwens vrienden of vriendinnen die ook lid willen worden, we hebben een speciale aanbieding op dit moment met heel veel korting voor de rest van dit jaar? Als ze hier gebruik van willen maken dan mogen ze ook meedoen met de activiteit aanstaande vrijdag. Natuurlijk moeten ze zich dan wel opgeven!
 
Groeten Bart en Bastiaan

Nieuwscategorieën ACTIVITEITEN


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43951898

Clubhuis ‘Break’

Turflaan 1
7776 BJ Slagharen

KVK-nummer

40060623